Techniek & Onderhoud

Van der Linden Techniek & Onderhoud

Van der Linden Techniek & Onderhoud is een bedrijf met 3 kernactiviteiten:

  • Onderhoud en reparatie
  • Wasstraat
  • Weegbrug

 

 


Onderhoud en reparatie

Van der Linden Techniek & Onderhoud beschikt over een splinternieuwe werkplaats, voorzien van alle moderne eisen en technieken. De werkplaats is zodanig ontwikkeld dat alle voorkomende werkzaamheden efficiënt uitgevoerd kunnen worden. De hefbrug kan complete opleggers tillen. Hierdoor kunnen we ons materieel en dat van externen op elke plek grondig inspecteren. Ook zijn wij uitgerust met een servicewagen waardoor gestrande auto’s snel hun weg weer kunnen vervolgen. Bij Van der Linden Techniek & Onderhoud werken 3 medewerkers. Hoofd werkplaats Johan van de Ven is Dakar-monteur bij het team van Hans Bekx. Als Van der Linden Techniek & Onderhoud het niet kan maken is het niet te maken. Innovatie staat hoog op onze agenda. Wij schromen het niet om eigen materiaal aan te passen naar specifieke wensen van onze opdrachtgevers. U bent bij Van der Linden Techniek & Onderhoud op het juiste adres voor gedegen onderhoud van uw materieel.

Sinds 2014 werkt Van der Linden Techniek & Onderhoud samen met Twan de Bruijn Trucks & Trailers. De Ludmann gestuurde tanktrailers worden bij Van der Linden opgebouwd. In maart 2014 werden de eerste 2 tanktrailers afgeleverd bij Loonbedrijf Dekker in Putten en bij Loonbedrijf Jennissen in Den Dungen; zie nieuws en fotogalerie. 


Wassen en cleanen

De vrachtwagens van Van der Linden Transport zijn ons visitekaartje bij onze opdrachtgevers. Van der Linden hecht grote waarde aan kwaliteit; zeker als je veevoeders vervoert. Daarom worden onze wagens wekelijks gereinigd in onze moderne wasstraat. In september 2013 hebben wij van de NVWA de erkenningR&O Wasplaats ontvangen. Ons erkenningsnummer is EG 7806. Ook externe bedrijven kunnen nu bij Van der Linden hun wagens reinigen en ontsmetten.

 


Wegen

Wij beschikken over een eigen Boca-weegbrug. Deze weegbrug wordt gebruikt door Van der Linden Transporten en externe vervoerders. Wanneer u gebruikt maakt van de Boca-badge, waarin een aantal basisgegevens van het voertuig zijn geprogrammeerd, bent u in mum van tijd gewogen. Er kan gewogen worden van 07:00 uur tot 19:00 uur.