Transport

Van der Linden Transport

Van der Linden Transport beschikt over meerdere tankopleggers, kipoplegger, walkingfloor-opleggers, containerwagens en een dieplader. In feite zijn wij een logistieke dienstverlener met 3 kernactiviteiten:

  • Transport van veevoeders
  • Transport van organische reststromen en mest
  • Overig transport

Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van geselecteerde collega-vervoerders, die in opdracht van ons rijden. Wij hebben daarom ook de mogelijkheid om palletgoederen voor onze opdrachtgevers te vervoeren. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn.


Diervoeders

Het wagenpark van Van der Linden Transport is zeer modern en goed onderhouden. Alle voertuigen zijn uitgerust met een navigatiesysteem en een boordcomputer. Wij zijn GMP+ B4.1 gecertificeerd en nemen onze verantwoordelijkheid voor veilige diervoeders. Dagelijks brengen wij vloeibare en vast diervoeders naar veehouders.


Organische reststromen en mest

Voor onze opdrachtgevers vervoeren wij cosubstraten en andere organische reststromen naar biogasinstallaties of waterzuiveringsinstallaties. Daarnaast vervoeren wij grote hoeveelheden vloeibare mest naar akkerbouwers, maar ook vaste mest naar de verbrandingsoven in Moerdijk.


Overig transport

Een groot gedeelte van de producten die Van der Linden zelf verhandeld, wordt door eigen materieel getransporteerd. Wij voeren natuurlijk ook transporten uit voor derden, waardoor de kosten per km gereduceerd kunnen worden. Naast de al eerder genoemde organische reststromen, vervoeren wij ook producten zoals papier, ijzer, zand maar ook pallets. Voor evenementen zoals popconcerten, grote militaire oefeningen en Formule 1 wedstrijden verzorgen wij , het leveren van schoon water en het verwijderen van het afvalwater. Kortom: voor elk soort transport bent u bij Van der Linden Transport aan het juiste