Agro products

Van der Linden Agro products is een bedrijf dat in feite 3 kernactiviteiten heeft:

  • Leverancier van diervoeders
  • Handel en distributie van organische mest.
  • Opwaarderen van co-producten en/of co-substraten

Diervoerders

Van der Linden Agro Products levert betrouwbare diervoeders tegen een uitstekende prijs. Jarenlange ervaring en een correcte service hebben een duurzame band gecreëerd tussen onze aanbieders en onze afnemers. Onze producten komen voornamelijk uit de voedingsmiddelenindustrie. Uiteraard zijn onze producten GMP+ gecertificeerd. Het vervoer van deze producten wordt uitgevoerd met ons eigen wagenpark. Onze chauffeurs houden de kwaliteit nauwlettend in de gaten, zodat we de kwaliteit nog beter kunnen garanderen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in co-producten uit de uien verwerkende industrie. Voor veilige diervoeders bent u bij Van der Linden Agro Products aan het juiste adres.


Handel en distributie van organische mest

Ook voor uw overschotten of tekorten van vaste en vloeibare meststoffen bent u bij Van der Linden Agro Products op het juiste adres. Voor 2012 zullen er vele stromen mest worden geëxporteerd naar Duitsland en Frankrijk. Momenteel wordt er bekeken met welke systemen wij de verplichte mestverwerking in gaan vullen. Wij streven erna om het aanbod van meststoffen uit de intensieve veehouderij af te stemmen op de vraag vanuit de akkerbouw. Om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren beschikken wij over een modern wagenpark en 10000 m3 aan opslagcapaciteit in het zuiden van Nederland. De distributie wordt uitgevoerd met onze tankopleggers, walkingfloors-opleggers en containerwagens. Deze zijn allemaal uitgerust met automatische monstername apparatuur en beschikken over GPS-positiebepaling.


Opwaarderen van producten

Van der Linden Agro Products heeft deskundige operators in dienst, die met eigen materieel producten kunnen opwaarderen, malen of schonen. Hierdoor ontstaat een duidelijke meerwaarde voor onze afnemers. Onze operators kunnen lezen en schrijven met ons materieel en denken altijd mee met onze klanten. Door onze flexibele instelling en deskundigheid werken wij al jarenlang naar tevredenheid voor Agrifirm Co-products in Veghel en voor ons zusterbedrijf Orinso. Voor gemotiveerd en deskundige operators bent u bij Van der Linden Agro Products aan het juiste adres.