+31 (0) 413 34 19 30 info@vdlinden-veghel.nl

Van der Linden

Specialist in transport van organische stromen!

Missie

De missie van Van der Linden is het waarborgen van de continuïteit van het familiebedrijf en het leveren van een positieve bijdrage aan mens, dier en milieu. Van der Linden wil met innovatieve, duurzame en transparante oplossingen in de agrarische en industriële sector een brugfunctie vervullen tussen leveranciers en afnemers.

Over ons

De huidige directeur Jan van der Linden richtte Van der Linden op in 1986. Het bedrijf is gevestigd in Veghel en gespecialiseerd in transport en handel van agrarische en industriële producten. Met 30 enthousiaste medewerkers rijden we dagelijks met tankopleggers, walkingfloor-opleggers en containerwagens in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Het team van v.d. linden

Jeroen Kandelaars

Jeroen Kandelaars

Transport & Logistiek Planner

0031 6 20041448
jeroen@vdlinden-veghel.nl

Jan van der Linden

Jan van der Linden

Managing Director

0031 6 51287174
jan@vdlinden-veghel.nl

Tom van der Linden

Tom van der Linden

Assistent Planner

0031 6 55800045
tom@vdlinden-veghel.nl
Doree van Roosmalen

Doree van Roosmalen

Administratie

0031 413 341930
doree@vdlinden-veghel.nl

Margriet van der Linden

Margriet van der Linden

Administratie

0031 413 341930
margriet@vdlinden-veghel.nl

Johan van de Ven

Johan van de Ven

Werkplaats Chef

0031 6 52080231
johan@vdlinden-veghel.nl

Familie­bedrijf pur sang

Van der Linden is een familiebedrijf pur sang. In de jaren vijftig van de vorige eeuw moesten veel jonge boeren elders gaan werken, omdat er op de boerderij onvoldoende werk was. Sommigen emigreerden, anderen gingen werken bij de Boerenbond.

Toon van der Linden had echter andere plannen. In 1954 startte hij geheel zelfstandig zijn eigen loonbedrijfje. Hij kocht een Lanz-Bulldog en een dorstkast. Langzaam maar zeker groeide zijn klantenkring. Samen met zijn vrouw Marie en kinderen groeide het bedrijf uit van een loondors bedrijf tot een volwaardig loonbedrijf. 

Zonen Tonnie, Johan en Jan namen Van der Linden in 1980 over van Toon. Het bedrijf groeide gestaag en veranderde van een puur agrarisch loonbedrijf tot een allround loonbedrijf met vrachtwagens en grondverzetmachines.

Specialisatie

In 1986 besloot Jan om zich te specialiseren in de mestdistributie en startte zijn eigen bedrijf: Mestdistributie Van der Linden. Tonnie en Johan zetten het loonbedrijf A.J. van der Linden voort. Beide bedrijven werken nog steeds graag en prima samen; ieder met zijn eigen specialiteit en kernactiviteit.

Na een explosieve groei in de mestdistributie eind jaren ’80 van de vorige eeuw richtte Jan in de jaren ‘90 de bedrijven Van der Linden Transport, Van der Linden Agro Products en Van der Linden Technisch Beheer op.

Van der Linden 35 jaar

En nu, in 2021, viert Van der Linden als allround logistieke dienstverlener met handelsactiviteiten in de agrarische en industriële sector alweer haar 35-jarige bestaan!

Kies ook voor een van onze oplossingen!

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?